Ο κρητικός ζυθοποιός παρασκευάζει την βιολογική του μπύρα με τις προδια
γραφές των γερμανικών νόμων, 7 χρόνια. Πέρυσι πούλησε 250.000 φιάλες δηλαδή 80.000 λίτρα ξανθιάς και μαύρης μπύρας. Κάθε μέρα δοκιμάζει την μπύρα που παράγει.Για να κάνει το χόμπι του πραγματικότητα ο Μπερντ Μπρινγκ ταλαιπωρήθηκε για 3 χρόνια από την ελληνική γραφειοκρατία. Έτρεχε καθημερινά από το υπουργείο Οικονομίας στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το τελευταίο χαρτί που του ζητήθηκε πριν πάρει την άδεια λειτουργίας ήταν από το δασαρχείο.
Στην επιχείρηση του εργάζονται 3 υπάλληλοι και η τιμή της μπύρας που παράγει είναι 1 ευρώ και 75 λεπτά το μπουκάλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου