Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Τα ευχάριστα νέα είναι οτι και τα 45 Rabit test που έγιναν σε μαθητές και δασκάλους στο 2ο Δημοτικό σχολείο βγήκαν όλα αρνητικά. Έτσι μια περιπέτεια έληξε, φυσικά με πολλές παράπλευρες απώλειες και μάλλον εδώ η πολιτεία θα πρέπει να βρει την μεσοβέζικη λύση ώστε να μην έχουμε τον λιθοβολισμό των τελευταίων ημερών με το άκουσμα ενός κρούσματος.
Η ίδια σπέρνει τον πανικό η ίδια θα πρέπει να δίνει λύσεις .... που θα ενημερώνουν αλλά και θα προστατεύουν τον κόσμο, ιδιαίτερα τους γονείς και εκπαιδευτικούς που έχουν περισσότερες ευθύνες.. 
- Ο πανικός είναι ο χειρότερος ιός και στην περίπτωση μας έχει φανεί και στις δυο περιπτώσεις που έτυχε να μας επισκεφτεί στα ..σχολεία μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: