Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....

 Κάτι συμβαίνει... και πρόεδρο στο Επιμελητήριο και ομάδα τους δώσαμε και Δήμαρχο.... αυθόρμητες σκέψεις ....που είναι αλήθεια, σαν περιοχή μπορεί να έχουμε ένα πολιτισμικό έλλειμμα εντός, αλλά δεν σταματούμε να "δανείζουμε" στους άλλους με ότι καλύτερο έχουμε. 
Βέβαια η φυγή είναι μονόδρομος τα τελευταία χρόνια και οι παράγοντες πολλοί, με σπουδαιότερο οτι σε μια περιοχή όπως τα Χανιά, σε ένα μεγαλύτερο εκλογικό "ταψί", οι μονάδες είναι περισσότερες και ευκολα βρίσκεις άξιους συνεργάτες, δυνατούς συμπαίκτες και τελικά πολύ περισσότερη κατανόηση, αποφεύγοντας τα πολύ τοπικίστικα που τις περισσότερες φορές είναι και κατινίστικα.
Εξαγωγή εκλεκτών ανθρώπων λοιπόν που για την φυγή τους έχουμε βάλει και μεις το λιθαράκι μας. Δυστυχώς ως και τώρα είμαστε απλά θεατές στις εξελίξεις....
Εύχομαι κάποτε να βρεθεί και για μας αυτός που θα μας ενώσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση της καθημερινότητας μας, της ζωής μας, το μέλλον των παιδιών μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: