Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ

 Χθες το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κισάμου στα Κουτουφιανά, τίμησε σε μια μικρή αλλά πολύ ωραία τελετή με το κλείσιμο της χρονιάς, τον Κώστα Βαρουχάκη. Ο Κώστας Βαρουχάκης, ο άνθρωπος και αθλητής που τα τελευταία  χρόνια προσπαθεί μέσα απο τους παράτολμους αγώνες να βοηθήσει το σχολείο μαζεύοντας χρήματα για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες. 
Φανερά συγκινημένος για την τιμή που έκανε το σχολείο δήλωσε:
"Το ευχαριστώ δεν είναι τίποτα μπρος στην τιμή που μου κάνετε σήμερα, ούτε μπορώ να  ανταλλάξω την αγάπη σας με όσα μετάλλια και βραβεία κι αν πάρω. Αφιερώνω τον επόμενο αγώνα μου αυτόν στην Λιθουανία, σε σας και στα παιδιά που βρίσκονται σε αυτό το σχολείο, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δύναμή για μένα. 
Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, στο επανιδείν.
Πέρυσι να θυμίσω ο Κώστας  ήταν ο πρώτος αθλητής που έκανε μέσα σε 3 ώρες τον διάπλου του κόλπου της Κισάμου, ενώ φέτος προετοιμάζεται για τον πολύ δύσκολο αγώνα τριάθλου στην Λιθουανία που και αυτός είναι αφιερωμένος στο ΕΕΕΕ Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: