Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Αν και τα περισσότερα οικοδομήματα στο Δημοτικό στάδιο είναι διαλυμένα ή υπό κατάρρευση εντούτοις σιγή ιχθύος από τους εμπλεκόμενους για το τι θα γίνει με εκείνα τα  "χιλιάδες ευρώ" που η περιφέρεια έχει και είχε βγάλει για την αναβάθμιση, διαμόρφωση, το ρίξιμο των επικίνδυνων εξεδρών αλλά και το σουλούπωμα των οικημάτων του σταδίου μας. 
Για το ταρτάν δεν το σχολιάζω... μιας και σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο υπεύθυνος του έργου...
Φυσικά προκαλεί και μας προκαλεί η περιφέρεια και μάλιστα δια στόματος νυν και νέου Περιφερειάρχη με την τοποθέτηση του πριν κάμποσο καιρό ότι "πάντα θα είμαστε δίπλα στον αθλητισμό και την αθλούμενη νεολαία" κουβέντα βέβαια που δεν πιστεύω να την εννοούσε, αλλά και αν την εννοούσε θα την "πέταξε" για τους Ηρακλειώτες.
Τις προάλλες γνωστό ΜΜΕ των Χανίων δίχως να ξέρει βέβαια πως έχει η κατάσταση μας κατηγόρησε "τι χάλια είναι αυτά που υπάρχουν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου"... με το δίκιο του, βέβαια όταν έμαθε ότι υπόλογος για το χάλι μας είναι σε μεγάλο βαθμό η περιφέρεια .. "ησύχασε".
Φυσικά μιας και κανείς δεν λέει τίποτα να θυμίσω οτι μόνη μας ελπίδα να μάθουμε τι γίνεται  και τι θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Κισάμου, είναι ο Α.Ο Κισάμου που αν ενθυμούμαι καλώς είχε βγάλει και ανακοίνωση επί του θέματος .. όχι βέβαια ότι είναι και ο υπόλογος της παλιοκατάσταση μας.
"Με πρωτοβουλίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου ολοκληρώνεται το έργο της τοποθέτησης ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, που πρόκειται να δώσει πνοή στον αθλητισμό της περιοχής, μετατρέποντας ένα «στάδιο χωράφι» κατά την άποψη μερικών, στο δεύτερο με ταρτάν στάδιο στο νομό, ενώ προχωρά και η αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου. 
Ας ελπίσουμε οτι λίαν συντόμως θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης πρώτα του ταρτάν και μετά των υπολοίπων..φυσικά περιμένουν απάντηση και οι Κισαμίτες για τα χάλια αυτά του Δημοτικού σταδίου του μόνου χώρου για την αθλούμενη νεολαία μας..του μόνου. 
Το θέμα είναι ποιος θα την δώσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: