Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Η Θύελλα Καλαθενών άξια εκπρόσωπος της περιοχής στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων συνεχίζει την προσπάθεια της να φτιάξει μια ομάδα με παίκτες από την πόλη μας.
Η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική και από την ημέρα που ο Κισαμικός μας κούνησε μαντίλι συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της πόλης. Την νέα χρονιά η Θύελλας στην Α΄κατηγορία πρέπει να ακολουθήσει τις εντολές της ΕΠΣ και να κατεβάσει μια ομάδα μικρών ποδοσφαιριστών...πράγμα που αυτόματα δημιουργεί ένα πονοκέφαλο στις ακαδημίες του Νέου Κισαμικού που τα τελευταία χρόνια παρόλο που έχουν πάρει και πρωτάθλημα βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.
Λύση είναι η δημιουργία κοινών ακαδημιών, λύση είναι ο δανεισμός μιας 15άδας μικρών παικτών από τις ακαδημίες, λύση δεν είναι να πολεμηθεί η Θύελλα επειδή το σύστημα απαιτεί να έχει β΄ ομάδα, λύση δεν είναι να βγάλουμε τα εσώψυχα μας επειδή είναι η Θύελλα.
Δυστυχώς μόνοι μας τόσα χρόνια βγάζουμε τα ματάκια μας και μετά μας φταίνε άλλοι... θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια που κρεμούσαμε τα δελτία από τις λάμπες για να μην πάνε οι ποδοσφαιριστές στον μισητό αντίπαλο, θυμάμαι ακόμα πόσοι χαντακώθηκαν από τις επιλογές κάτι δήθεν προέδρων... καιρός λοιπόν να σταματήσουμε αυτό το παιχνιδάκι ειδικά στις πλάτες των μικρών αθλητών, ποδοσφαιριστών.
Χάθηκε μια φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών ας μην το συνεχίσουμε... εξάλλου το ποδόσφαιρο ειδικά το ερασιτεχνικό είναι διασκέδαση ας μην το κάνουμε ..... πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: