Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ

Η πρώτη μάζωξη του Μιχάλη Χαιρετάκη στην Κίσαμο από φίλους και γνωστούς για να δημιουργηθεί η ομάδα στήριξης του. Ο Μιχάλης είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές του Ιουλίου με το ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί τιμή και για αυτόν αλλά και για μας που επιλέχτηκε ένας Κισάμιτης, αν δεν κάνω λάθος από εποχής Μανώλη Σκουλάκη, δεν ξαναείδαμε σε κυβερνητικό κόμμα να εκπροσωπείται δικός μας άνθρωπος. 
Πέρα από την κομματική ταυτότητα του καθενός μας, ο Μιχάλης είναι πασίγνωστος για την επαγγελματική, κοινωνική και εθελοντική του δράση, διαθέτει τις ικανότητες και τον  δυναμισμό και είναι αρκετά ώριμος να κάνει το παραπάνω βήμα. Φυσικά και το επιχείρημα του είναι δύσκολο αλλά είναι και μια καλή περίπτωση να βοηθήσουμε ένα δικός μας άνθρωπος που έχει μοναδικό του γνώρισμα την αγάπη του για την περιοχή μας.
Καλή επιτυχία Μιχάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: