Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πρόσφατων εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό "Κίσσαμος πορεία ανοδική", οφείλω καταρχήν να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και των τριών συνδυασμών για τον δήμο Κισσάμου, που αποφάσισαν να συμμετέχουν σε μια εκλογική αναμέτρηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 
     Ευχαριστώ θερμά το οικογενειακό μου περιβάλλον και όλους όσους με στήριξαν στο σύνολο της εκλογικής διαδικασίας. Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου, τους φίλους και συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Συγχαίρω τον νέο δήμαρχο Μυλωνάκη Γιώργο, και όλους τους τοπικούς συμβούλους που εξελέγησαν με την ευχή και επιθυμία να προσφέρουν τα καλύτερα στον τόπο μας. 
     Υπόσχομαι να ανταποκριθώ στην εντολή σας και να σας αντιπροσωπεύσω επάξια στο δημοτικό συμβούλιο από την θέση του συμβούλου της αντιπολίτευσης για την δημοτική ενότητα Ιναχωρίου.
Με θερμές ευχαριστίες 
Μακράκης Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: