Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Από 6 γυναίκες, γνωστές και άξιες, θα αποτελείται το νέο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισάμου. Αν και θα μπορούσαν να είναι περισσότερες, μόλις το 22% του συμβουλίου θα αποτελείται απο το γυναικείο φύλο, εντούτοις είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τόσες πολλές και όμορφες παρουσίες. Τέσσερις νέες παρουσίες απο τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη, η κα Κουρτάκη-Δεικτάκη, η κα Ξηρουχάκη, η κα Κατερινανάκη-Παπακωνσταντίνου και η κα Μυλωνάκη και δυο παλαιές απο τον συνδυασμό του κ. Σταθάκη, η κα Πατερομιχελάκη και η κα Βαρουχάκη. Άξιες και ικανές σίγουρα μια εκ των τεσσάρων πρώτων θα γίνει πρόεδρος και στο Νέο Δ.Σ (πρόβλεψη). Την θέση αυτήν την είχαν τα προηγούμενα χρόνια η κα Βαρουχάκη και η κα Πατερομιχελάκη.
Καλή θητεία και καλή δύναμη, νέο αίμα, φρέσκιες ιδέες σε συνεργασία βέβαια με το "παλιό" και έμπειρο ...κάτι που θέλει ο κάθε δήμος για να πάει μπροστά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: