Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

..τώρα όχι μόνο το απαιτούν αλλά δίνουν και απάντηση ...
Ή ΑΟΧ ή ΧΑΝΙΑ ή ΤΙΠΟΤΑ.... 
Ωραία πλάνα με καπνογόνα και συνθήματα αν είναι πλάκα όμως;... Αλλά επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.... καλό είναι τα καλόπαιδα οι blue Boys των Χανίων να ξεκινήσουν τον έρανο για να ξεχρεώσουν την ομάδα τους πρώτα και μετά να απαιτούν. Βέβαια όλα μπορεί να είναι προμελετημένα ... και άδικα να τους την λέμε. 
Αν καταλάβαμε καλά λοιπόν ούτε η 4η θέση τους ικανοποίησε, ούτε οτι είχαν ομάδα, ούτε οτι έπαιξαν στα Χανιά, το πρόβλημα τους ήταν η λέξη Κισσαμικός ... εμείς δηλαδή.
Τέτοιους φιλάθλους θέλουν, τέτοιους ας έχουν....
Όσο για το τι θα γίνει..ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, αν βέβαια υπάρξουν.
Υ.Σ Κύριοι αν δεν υπήρχε Κισσαμικός και Ροκάκης ένα τίποτα θα ήσασταν...ένα τίποτα!!

1 σχόλιο:

Κουντουρακης Ιωάννης είπε...

Τους κάναμε την ομάδα μεγάλη και για ευχάριστο κάνουν αυτά να πάνε να γ