Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ....

Στο blog ορισμένα πράγματα γράφονται για να μένουν ...ένα απο αυτά είναι και η χθεσινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων, η οποία φιλοξενείτε, στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει,,, 
"Για εμάς, ο ΒΟΑΚ, από την Κίσαμο έως τη Σητεία αποτελεί ένα έργο κομβικής σημασίας, που αφορά την οδική ασφάλεια και την ανάπτυξη του νησιού. Στόχος μας είναι να γίνει άμεσα η Στρατηγική Μελέτη Σκοπιμότητας που να αναλύει όλα τα δεδομένα περιορίζοντας τα αδηφάγα εργολαβικά συμφέροντα, να εντοπίσει τις βέλτιστες χρηματοδοτικές ευκαιρίες, ώστε να εκπληρώσουμε το στόχο μας, το έργο να προχωρήσει άμεσα και με τον πλέον επωφελή τρόπο για τους Κρητικούς.
Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα."
Δεν θα σχολιάσουμε γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια αλλά κρατάμε τι το υποσχέθηκαν.... όχι τίποτα άλλο για να μην νομίζουν οτι τρώμε συνέχεια "σανό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: