Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Πριν 4 μήνες το είχαμε γράψει οτι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να δούμε όχι στην Κίσαμο, αλλά στα Χανιά ένα δικό μας να κατεβαίνει για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές... όνομα δεν γράψαμε αλλά όλοι κατάλαβαν οτι ο νεαρός, ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Σημανδηράκης. 
Προχθές λοιπόν τα παραπολιτικά του Λουσακιανού Γιάννη Κουρτάκη, είχαν  σίγουρη την κάθοδο του Παναγιώτη στα αυτοδιοικητικά των Χανίων, με το εξής κειμενάκι.
Το HANIA.news  απ΄όπου και το δημοσίευμα επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον κ. Σημανδηράκη, από τον οποίο ζήτησαν να σχολιάσει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.
«Είναι πολύ νωρίς για υποψηφιότητες. Δεν γνωρίζουμε καν το εκλογικό σύστημα, με το οποίο θα διεξαχθούν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Συζητήσεις γίνονται, για διάφορους χώρους στην Αυτοδιοίκηση, αλλά περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο το επόμενο χρονικό διάστημα», ήταν το σχόλιο του κ. Σημανδηράκη, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: