Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ

Επειδή έπεσαν στα "μάτια" μας κάτι δημοσιεύματα σχετικά με τον Κισσαμικό και την άσχημη τροπή που έχει πάρει, εκ μέρους των Χανιωτών, με το όνομα, καλό είναι να αναρωτηθούμε τι θέλουμε...την ΠΑΕ ή τον Ερασιτέχνη Κισσαμικό; 
Μάλιστα κατά τα λεγόμενα του συντάκτη του δημοσιεύματος, όσοι υποστήριξαν το επιχείρημα της ΠΑΕ, (μεταφορά έδρας - αλλαγή ονόματος) ήταν τυφλοί και σήμερα είδαν απότομα το φως τους... Ας γελάσουμε. Καλό είναι να σταματήσει την διαστρέβλωση των γεγονότων αλλά και να μην παρουσιάζεται σαν εγγυητής της προσπάθειας αναγέννηση του Κισσαμικού. Υπάρχουν και άλλοι... ικανότεροι και μέσα στα πράγματα.
Σίγουρα χρειαζόμαστε μια νέα ομάδα στην πόλη και αυτό το οφείλουμε στα παιδιά μας.. όσοι έχουμε παιδιά στην ομάδα, όσων τα παιδιά παίζουν στην Κίσαμο, όσων τα παιδιά μένουν στην Κίσαμο, όσων δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ομάδα, όμως δεν πάμε να κάνουμε κάτι για να αποδείξουμε οτι οι νυν της διοίκησης έκαναν λάθη και έχουν όλη την ευθύνη. Όσο έβαζαν το χρήμα και παίζανε τα "δικά" μας παιδιά ήταν αγαπητοί, κολλητάρια.. όσο είχαμε γήπεδο τα πράγματα ήταν αλλιώς, πρώτη θέση... μετά μας ξίνισε,... λες και δεν ξέραμε τι φέρνει ο πρωταθλητισμός.
- Αυτοί όμως που την οδήγησαν απο τα αλώνια στα σαλόνια, αυτοί παίρνουν το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας αλλά και της μελλοντικής αποτυχίας (εύχομαι να μην έλθει ποτέ)... και φυσικά είναι τιμή σε μερικούς να αναγνωρίζουν το λάθος τους και να να μην είναι ξερόλες μια ζωή.
- Αν έμαθε λοιπόν ο συντάκτης του δημοσιεύματος τώρα οτι η πόλη έχει μισοξυπνήσει και βλέπει αλλιώς τα πράγματα, του λέω οτι έχει να έλθει πολύ καιρό στην πόλη, αν το κάνει επειδή το κάνουν όλοι, τότε δεν έχει αξία, αν πραγματικά ενδιαφέρετε ας το αποδείξει...και τέλος ο Κισσαμικός ήταν πάντα μια καλή επιχείρηση απο εποχής του ....
Κανείς στην πόλη απο τον πιο ανοιχτομάτη ως τον πιο "τυφλό", δεν είχε την αμφιβολία της αποτυχίας, όχι της ομάδος, αλλά του επιχειρήματος να βρει νέους φιλάθλους και ειδικά αυτούς που ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένοι (το ξέρει και η κουτσή Μαρία) ούτε με την ίδια τους την ομάδα, ούτε όταν μεσουρανούσε και ήταν ένα τσακ απο την Α' Εθνική, μάλιστα αυτός ήταν και ο πρώτος λόγος που έγιναν οι συγκεντρώσεις...και εδώ και στα Χανιά, ήταν ο λόγος που κάποιοι καλοί και έμπιστοι φίλαθλοι έφυγαν απο την ομάδα μας. Δεν ήθελαν τους φιλάθλους του ΑΟΧ.
Καιρός λοιπόν να δώσει μια απάντηση η διοίκηση για να σταματήσει το παιχνιδάκι αυτό... εμείς έχουμε παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και ενδιαφερόμαστε, περισσότερο απο άλλους.
Β.Π Γ.Π Γ.Ν Κ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: