Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

"TO ONΕΙΡΟ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ

Το παιδικό βιβλίο «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ» του Χανιώτη παραολυμπιοκίνη Αντώνη Τσαπατάκη και της Έλενας Θωίδου.
Ο Τόνυ, ο πρωταγωνιστής, είναι ένα αγόρι που ζει σ’ ένα νησί και βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα. Ήταν πολλές φορές που ένοιωθε πως γίνεται βάρος στην οικογένειά του, ήταν φορές που ήθελε να γίνουν όλα όπως ήταν πριν το ατύχημα κι όλο αναρωτιόταν «γιατί σε μένα;».
Μια μέρα, που βρέθηκε στο δάσος παρασυρμένος από τις πικρές σκέψεις του, γνώρισε τη Σκιά που του έδειξε το δρόμο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αλλάξουν όλα!
Άρχισε να ανεβαίνει στο βουνό κινώντας μόνος του, με πείσμα, το καρότσι...
Όποιοι θέλουν να το αγοράσουν ας επικοινωνήσουν με το μπλοκ saska1960@hotmail.com  ή στα τηλέφωνα 6983012256 και 2822083307.
Η τιμή του είναι 10Ε και είναι ένα καλό δώρο Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: