Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ

Την 18η Δεκεμβρίου θα γίνει δημοτικό συμβούλιο με 4ο θέμα την λιμνοδεξαμενή του Πλατάνου. Όπως έμαθα θα γίνει στον Δραπανιά -εγώ θα προτιμούσα στην έδρα του δήμου- στις 18.00 και θα είναι ανοικτό για όλους. 
Είναι το φλέγον θέμα που παίζει τελευταία και είμαι σίγουρος οτι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το παρακολουθήσετε ειδικά οι τοποθετήσεις της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και του κ. Κουκουράκη από την ελάσσονα αντιπολίτευση, που δεν το κρύβει οτι έχει κάνει προσπάθειες για την υλοποίηση της λιμνοδεξαμενής στην πρωταρχική της θέση.
Όπως αναφέρει η πρόσκληση το θέμα το φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του Τοπικού Πλατάνου και το σύνολο των μελών της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.
Για το συμβούλιο αυτό έβγαλε και ανακοίνωση η Επιτροπή λιμνοδεξαμενής Πλατάνου που καλεί τον κόσμο να παραβρεθεί στο συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: