Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ

Η νίκη ήταν επική και μπράβο μας... αλλά επειδή εγώ είμαι κοντολαίμης καλό είναι να μην μας φοβίζουν οι αντίπαλοι τόσο πολύ. 11 είναι αυτοί 11 και μεις. Σήμερα βέβαια ήμασταν για κλάματα και δυστυχώς δεν έφταιγαν  οι παίκτες.  
Δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα που υπάρχει αυτή την βδομάδα στην ομάδα, αλλά κάποτε πρέπει να παίξουμε ελεύθερα, δίχως φόβο και άγχος, αφού δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα ... και αυτά τα παιδιά με μια δυο μικρές αλλαγές από το ΠΑΓΚΟ ξέρουν πολύ μπάλα.
Εμείς πάντως έτσι και αλλιώς Κισσαμικός είμαστε και στα εύκολα και στα δύσκολα και στις πίκρες και στις χαρές.
Πρόεδρε η ομάδα δεν χρειάζεται να παίζει στα Περβόλια ..στο Μάλεμε πρέπει για πολλούς και διάφορους λόγους.
Για την ιστορία Κισσαμικός - Σπάρτη 2-1 με ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: