Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Κισάμου στο δημοσίευμα μας οτι το κλειστό του Λυκείου "μπάζει". Μηχανικοί και ο αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδάκης με τους διευθυντές των Λυκείων έφτασαν από νωρίς στο σχολείο για να δουν τις ζημιές.
Όπως έμαθα διαπίστωσαν οτι πράγματι το κλειστό στάζει αλλά θα κάνουν και σήμερα έλεγχο στην οροφή για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πάντως ενημέρωσε τους διευθυντές οτι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να φτιαχτεί όσο το γρηγορότερο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: