Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ

.. στηρίζει το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο 
Με την ευγενή χορηγία εβδομήντα (70) καρεκλοθρανίων, προσφορά του ANT1MediaLab, η ΜΚΟ «Δεσμός» στηρίζει τις δράσεις του «Τσατσαρωνάκειου» Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Πολύκεντρου, εξέφρασε τις πολλές ευχαριστίες του προς την ΜΚΟ «Δεσμός» δια την ευγενή αυτή χορηγία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Το «Τσατσαρωνάκειο»  Πολύκεντρο της Μητροπόλεως μας 2.200τ.μ., ευγενής χορηγία της οικογένειας Νικολάου και Μαρίας Τσατσαρωνάκη, λειτουργεί ως εργαστήρι πολιτισμού, κυψέλη πνευματική.

Περισσότεροι από 300 νέοι, έφηβοι και ενήλικες δραστηριοποιούνται, σε εβδομαδιαία βάση, στους χώρους του. Διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 350 ανθρώπων, και στους χώρους του λειτουργούν: Ωδείο αναγνωρισμένο από το Κράτος, με 10 διαφορετικές Σχολές Μουσικών Οργάνων, Κοινωνικά Φροντιστήρια, Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης H/Y, Θεατρικό Εργαστήρι, Νεανικές Συνάξεις, Τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Σχολές: Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού, ως και ένα πλήθος δράσεων πολιτισμού και παιδείας. Προσφορά της Εκκλησίας προς τα νιάτα του τόπου και κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να «ανέβει λίγο ψηλότερα», κατά τον ποιητή. Στους όντως κρίσιμους και χαλεπούς καιρούς μας πεποίθησης μας είναι ότι ο πολιτισμός και η παιδεία αποτελούν μοναδικά αντίδοτα», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχαριστώντας του 50 και πλέον εθελοντές (Εκπαιδευτικούς, Αγιογράφους, Μουσικούς, Θεατρολόγους, κ.α.) που με «μεράκι και ζέση καρδιάς», όπως τόνισε, προσφέρουν τις γνώσεις και την αγάπη τους και λειτουργούν όλες αυτές τις δράσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: