Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

 Αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι ....
 και καταφέραμε (ΟΛΟΙ) να έχουν 24ωρη βάρδια στο Κέντρο Υγείας.
Το αποτέλεσμα; Ήδη οι εθελοντές κινήθηκαν σε 2-3 περιστατικά .... μάλιστα φτάσανε και ως τον Άστρικα που χρειάστηκε μια γυναίκα βοήθεια.... καταλαβαίνετε αν δεν είχαμε την βάρδια καλυμμένη ...στην καρότσα του τρακτέρ θα την μετέφεραν στο πλησιέστερο Κ.Υ.
Για όλα τα πράγματα υπάρχει λύση, απλά πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε και να απαιτούμε τα απαραίτητα πρώτα και μετά τα ... λούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: