Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έναν μικροαπατεώνα συνέλαβε χθες η αστυνομία στην Κίσαμο μετά από συντονισμένες προσπάθειες από καταγγελία παθόντα. Ένας ατσίγγανος πλησίαζε σπίτια και με την μέθοδο ότι έρχεται από γνωστό παπά της περιοχής τους αποσπούσε χρήματα. Ο ατσίγγανος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα... που όμως όπως έμαθα θα τον άφηνε ελεύθερο για αυτήν την κατηγορία αν δεν εκκρεμούσαν άλλα εντάλματα εις βάρος του!!!!!. 
Μέρες Χριστουγέννων και οι απατεώνες είναι στην ημερήσια διάταξη... και όπως λέει και η αστυνομία δεν ανοίγουμε, δεν δίνουμε, και φυσικά δεν βάζουμε στο σπίτι μας άτομα που δεν γνωρίζουμε για κανένα λόγο. Μάλιστα είναι καλό να ειδοποιούμε την αστυνομία όταν αντιλαμβανόμαστε οτι κάτι δεν πάει καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: