Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με 620 Ε επιβαρύνεται ο δήμος μας κάθε χρόνο για την ιστοσελίδα του, μια ιστοσελίδα που δεν λειτουργεί όπως πρέπει αλλά είναι υποχρεωμένος να πληρώνει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το ποσόν αυτό ετησίως... 
Θα μου πείτε τώρα έλα μωρέ για 620 Ε κάνεις έτσι; Ναι για 620 Ε κάνω έτσι, όταν την ίδια ώρα στο δημοτικό στάδιο δεν δουλεύουν 3-4 λάμπες φωτισμού και φυσικά τα δίχτυα τα ράβουν σαν τους ψαράδες οι ποδοσφαιριστές καθημερινά.
Μικροπράγματα, αλλά δυστυχώς από αυτά τα μικρά κρινόμαστε. Να υπενθυμίσω οτι η ιστοσελίδα του δήμου μας δεν έχει επισκεψιμότητα, ίσως τώρα να αποκτήσει θα το διαπιστώσουμε από τα "Στατιστικά επισκεψιμότητας", δεύτερον μας έχει δοθεί από άλλο δήμο έχοντας ακόμα στοιχεία του παλιού και το σπουδαιότερο δεν είναι ενημερωμένη στα βασικά.
Δεν θα μπω σε σύγκριση με άλλους δημοτικούς ιστότοπους, αλλά γενικά είμαστε πολύ πίσω σε θέματα τεχνολογίας ειδικά ως προς την ενημέρωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: