Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Στο Ναύπλιο και στο Δημοτικό Στάδιο της Αργολικής πόλης συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Α.Ο Κισάμου όπου θα διεξαχθεί ο νότιος όμιλος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Πανπαίδων-Πανκορασίδων Α΄ το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στο οποίο θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι τα έτη 2001-2002.
Στους αγώνες θα πάρουν μέρος περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ: Περιφέρειας  Πελοποννήσου, Βόρειας Πελοποννήσου, Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής, Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Λέσβου, Χίου – Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Κρήτης και τα σωματεία από Βοιωτία και Εύβοια.
Ο Α.Ο Κισάμου θα εκπροσωπηθεί στα αγωνίσματα της σκυταλοδρομίας 4Χ80( Σάββατο 2/7 19.55) και 4Χ300 (Κυριακή 3/7 18.15) των πανπαίδων με τους Λένι Λέσι-Τζανακάκη Γιάννη - Πετράκη Χάρη - Μάριο Ντίντα και Ραφαήλ Μακράκη.
Καλή επιτυχία στους αθλητές μας οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Κίσαμο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: