Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΡΓΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟΠ.....

...Από τον Σεπτέμβρη πάλι θα ξαναξεκινήσουν τα έργα του βιολογικού ιδιαίτερα σε περιοχές που σταμάτησαν λόγω τουρισμού....Πλάτανος και κέντρο Καστελλιού ας περιμένουν λοιπόν. Βέβαια παρ΄όλο που θα αποχωρήσουν για ένα μήνα "οι πληγές" θα παραμείνουν ανοικτές ιδιαίτερα στα κομμάτια που δεν έχει πέσει ακόμα πίσσα!
Πάντως δεν μπορεί να συνεχιστεί η ανέχεια που δείχνουμε σε θέματα καθαριότητας και ενώ το 80% του δικτύου να είναι παραδομένο, κάποιοι να συνεχίζουν να ρίχνουν τα λύματα τους στον ομβρίων τους αγωγούς. Μάλιστα πριν λίγες μέρες ιδιοκτήτες μαγαζιών κάλεσαν την αστυνομία αφού κάποιος θεριακλής τα έριξε μέρα μεσημέρι στον δρόμο..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: