Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΚΙΝΓΚ....

Πατήστε πάνω στην φώτο για να δείτε το γεγονός του καλοκαιριού!!!Εκατοντάδες αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε όλο το μήκος της διαδρομής προς Μπάλο....του Μπελιβάνη το ίσωμα είναι μικρό πλέον για τους επισκέπτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την κυριακη η ουρα ηταν 1600 μετρα μετρημενα με το χιλιομετρητη του αυτοκινητου παντως ο δημος εισπραττει το 1 ευρω εισοδο μηπως η καινουρια δημοτικη αρχη πρεπει να κανει κατι (επέκταση του πάρκιγκκ στρωσιμο του δρόμου κλπ) ουτε δεκα χιλιομετρα δεν ειναι ο χωματόδρομος-οψομεθα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος για να μην ξεχνάμε ότι η περιοχή είναι Νατούρα και να επιτρέπεται η πρόσβαση σε συγκεκριμένο αριθμό κάθε μέρα; Τέρμα τα δρομολόγια, τέρμα οι διευκολύνσεις πρόσβασης, περιορισμός στα εισητήρια των πλοιαρίων; Όποιος θέλει παραλία κόπα καμπάνα υπάρχουν τα Φαλάσσαρνα και το ελαφονήσι. Ο Μπάλος είναι άλλο πράμα.