Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ελέγχους ακόμα και στα σπίτια για φοροδιαφυγή και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα θα μπορεί να διενεργεί η εφορία μετά από απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Η γνωμοδότηση εκδόθηκε μετά από οριακή πλειοψηφία 14-10 ψήφων και οι ελεγκτές θα μπορούν να κάνουν έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με στόχο να κάνουν φορολογικούς ελέγχους αλλά και να ψάξουν για λεφτά με τα οποία θα αποπληρωθούν φόροι ή άλλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Επίσης οι έρευνες που θα γίνονται στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS θα επιτρέπουν άμεσες κατασχέσεις χρημάτων ή όποιων άλλων πολύτιμων αντικειμένων.
Σύμφωνα με το ΝΣΚ η παρουσία εισαγγελέα απαιτείται μόνο σε κατ’ οίκον έρευνα μόνο όταν πρόκειται να συλλεχθούν αποδεικτικά στοιχεία για τη διαπίστωση εγκλημάτων ή σύλληψη δράστη και την πρόληψη ή καταστολή ποινικών αδικημάτων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: