Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ....

6 Αυγούστου και ακόμα εκεί το μηχάνημα αλλά και στην ίδια κατάσταση το έργο, στην μοναδική προβλήτα του λιμανιού της Κισάμου.....που την κρατούν κάποιοι, (αλήθεια γιατί;) κλειστή!! Κια υποθέσουμε οτι τον Αύγουστο όλοι οι εργολήπτες παίρνουν 15 μέρες άδεια, καταλαβαίνετε πότε θα ξανανοίξει.
Εγώ πάντως θα το παίζω κάθε δυο μέρες το έργο...και άμα τελειώσει θα ανοίξω σαμπάνια!!!

3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ!!!) ΤΑ ΜΠΑΖΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το πρώτο το κατάλαβα το δεύτερο με μπερδεύει λίγο.....

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ" ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ; ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ Ή ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ Ή ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ.