Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΡΟΚΚΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ -ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ 
ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ;
Μια μοναδική μουσική βραδιά με μελωδίες των Bach, Piazzolla, Χατζιδάκι κ.ά. από οκτώ βιολιά, τρεις βιόλες, δύο βιολοντσέλα και ένα κοντραμπάσο τα οποία αποτελούν την Ορχήστρα Εγχόρδων “ΑΣΟΝιέτα”, κοντά στα ερείπια του βυζαντινού κάστρου της “Rocca” στο Καστέλι Κισάμου με θέα το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου και το φαράγγι της Ρόκκας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στις 9:30 το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής οι Χανιώτες, οι Χανιώτισσες αλλά και οι επισκέπτες.
H συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, “Φως του Φεγγαριού”. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Κισάμου – Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρόκκας, η ΚΕ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, η Νεολαία Κισάμου και το “Ελαιουργείο” Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Στην συναυλία θα ακουστούν έργα των Elgar, Bach, Bizet, Piazzolla, Χατζιδάκι, κομμάτια για μεσόφωνο & ΄έγχορδα, σε διασκευές και επίσης τραγούδια για μεσόφωνο, ακκορντεόν & έγχορδα, σε διασκευές. Τη διεύθυνση της ορχήστρας και στην αφήγηση Ορχήστρας Εγχόρδων ΑΣΟΝιέτα θα έχει ο Παύλος Σεργίου, επίσης θα συμμετέχει η μεσόφωνος Αγγελική Καθαρίου και ο Χρήστος Ζερμπίνος στο ακκορντεόν.
Η “ΜΙΚΡΗ” ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ “ΑΣΟΝιΕτα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: