Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ 
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 
ΠΟΥ ΦΑΛΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΠΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους άγριους τοκογλύφους τραπεζίτες, που ρίχνουν έξω τις τράπεζες και μετά η κυβέρνηση μας φορολογεί για να μην κλείσουν και να κάμουν παζάρι πουλώντας τις πάλι στην σβούρα τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.
Δεν υπάρχει μια αυτόματη με μακριά χέρια σιδερένια ιπτάμενη σφαλιαρομηχανή να τους πλακώσει κραπ κρουπ τους απίστευτους υπαλληλίσκους των κλεπτοτραπεζιτών.
Μας κλέβει η κυβέρνηση της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ και θα την κρίνουμε σε κάθε επόμενες εκλογές.
Όλοι μαζί τα φάγαμε του χοντρομπάμπαλου.
36 κλεπτοτράπεζες λυμάνθηκαν τους Έλληνες,.......
φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις με καταχρηστικούς όρους και επιτόκια κολάσεως και μετά έπεσαν έξω λέει η κυβέρνηση και τις έκαμε 3 συστημικές τις λένε τώρα.
Απομακρυνθείτε από τις τράπεζες.
Στις τράπεζες μόνο για τα απολύτως αναγκαία.
Μη δίνετε ταυτότητα χωρίς διαγράμμιση σε ποιόν την παραχωρείτε.
Μη δίνετε Φορολογική εκκαθάριση σε κανέναν είναι προσωπικό απόρρητο δεδομένο σας.
Οι τράπεζες στην Ελλάδα δεν υπηρετούν την ανάπτυξη των Ελλήνων, υπηρετούν τον πλουτισμό των τραπεζιτών και των κυβερνητικών υπαλλήλων τους της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ.
Δεν υπάρχει καμία δημόσια διατύπωση αξιόπιστου ελέγχου των ισολογισμών των τραπεζών στην Ελλάδα.
Είναι γενική η αίσθηση ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα κλέβουν την Ελληνική Οικονομία φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων.
Είναι βέβαιο ότι αναγγελία ανάπτυξης με αυτές τις τράπεζες, αυτά τα επιτόκια και αυτούς τους καταχρηστικούς όρους στις συμβάσεις τους, αποτελεί καταρράκτη κοροϊδίας από την κυβέρνηση της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ πλειοψηφίας.
Απλά, μακριά από τις τράπεζες.
Μπορείτε, αναπτυχθείτε σταδιακά με αυτοσχεδιασμό και επιμέλεια, μακριά από τα επιτόκια που καταστρέφουν τα πάντα.
Και ένα link που λέει πολλά και καθαρά.
http://tinyurl.com/qcsahzj 

Δεν υπάρχουν σχόλια: