Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι ανθρώπινες αξίες που έμαθα να υπηρετώ στη ζωή μου, με υποχρεώνουν να πάρω τη θέση ευθύνης που μου αναλογεί ως ελεύθερος άνθρωπος.
Η φιλοξενούμενη πολιτικός κ.Αλ Σαλέχ της δημοσιογράφου κ.Κ.Πολύζου είναι η αιτία της επιστολής μου αυτής.
Η δημοσιογραφία έχει ελεύθερη φωνή και τη στηρίζω. Όπως στηρίζω και το δικαίωμα της κ. Αλ Σαλέχ να επιλέγει αν θα απαντήσει ή όχι σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Ερωτήσεις που τελικά ήταν η αφορμή για τη ''φίμωση'' της κ. Πολύζου αμέσως μετά τον πολιτικό εκνευρισμό της φιλοξενούμενης της.
Έως ότου αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η Ελεύθερη Δημοσιογραφική Φωνή στη Νέα Τηλεόραση,δεν σας επιτρέπω την προβολή των μουσικών εκπμομπών που έχουμε καταγράψει μαζί. Μπορεί να σφάλατε λόγω του πολιτικού κλίματος της εποχής, όμως έχετε υποχρέωση σε όλους τους τηλεθεατές σας να επανορθώσετε.
Η ακραία συμπεριφορά σας,απομακρύνοντας την κ. Πολύζου από την εκπομπή της θέλω να πιστεύω πως ήταν ένα λάθος που το αναγνωρίζετε.
Με εκτίμηση:
Περικλής Τζουγανάκης-Μουσικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: