Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ

Οι εθελοντές του ΝΕΣΚ παρουσιάζουν τη μακέτα του νέου έργου που ετοιμάζουν στο χώρο εισόδου της πόλης μας.(εκεί που ήταν το παλίο wellcome με τις πέτρες) Το έργο δουλεύεται ήδη από τη νέα μας ομάδα των εθελοντών μας και πολύ σύντομα θα παραδοθεί. Παράλληλα μια άλλη ομάδα των εθελοντών ΝΕΣΚ εργάζεται και αυτή πυρετωδώς για τον καλλωπισμό ενός από τα στενάκια της περιοχής μας!!!

Υ.Σ Καλό είναι αλλά είναι κρίμα που χαλάσατε το έργο του Σκορδύλη!!....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο στο ΝΕΣΚ. Έκανε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει η Δημοτική Αρχή πολύ πριν. Η αισθητική της εισόδου της πόλης δεν είναι προσωπική υπόθεση (παρά την πολύ καλή πρόθεση και προσωπική εργασία...). Πρέπει να αντανακλά την κουλτούρα και το φυσικό περιβάλλον της πόλης. Η πρόταση, πριν την υλοποίηση πρέπει να είναι αποδεκτή από τη Δημοτική αρχή και τουλάχιστον από τους ενεργούς πολίτες ....