Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Κυβέρνηση για ακόμη μια φορά ετοιμάζεται να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία, ενισχύοντας έτσι την κοινωνική αγανάκτηση και βαθαίνοντας τον «πάτο του βαρελιού» που μας έχει βυθίσει τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή βέβαια την εφιαλτική πορεία, η «Κυβέρνηση καταστροφής» έχει και τους τοπικούς συμμάχους της, κάτι που προκαλεί οργή και αηδία.
Κισαμίτες και Κισαμίτισες, με τη στήριξη τη δική σας, σας τονίζω ότι δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να αφήσουμε τη γη μας να ξεπουληθεί. Σε κάθε περίπτωση η δημόσια περιουσία πρέπει να περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Δήμου. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια από το νόμο, προς αυτή την κατεύθυνση.
Κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους: Η Κίσαμος ούτε πουλιέται, ούτε αγοράζεται. Η Κίσαμος ανήκει σε όλους τους Κισαμίτες και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε. Αν κάποιοι δε θέλουν να το καταλάβουν, θα μας βρουν μπροστά τους.
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Σταθάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου
«Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: