Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ο δήμος Κισάμου τελικά πιστός στην παράδοση των τελευταίων χρόνων δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον νυν δήμαρχο και κάνοντας μια επική ανατροπή την δεύτερη Κυριακή έδωσε το χρίσμα στον κ. Σταθάκη!
Τα συμπεράσματα αυτής της ανατροπής, δεν μπορούν να βγουν δίχως να γνωρίζουμε τι παίχτηκε τις τελευταίες μέρες, και γιατί μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας άλλαξε άποψη και γνώμη και ψήφισε κατά βούληση τον δεύτερο!!! Πάντως ένα είναι σίγουρο, στον Θοδωρή αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται γι΄αυτό που πίστεψε ακόμα και όταν βρέθηκε πολύ πίσω!! 
Αποδείχτηκε ακούραστος αγωνιστής και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που πρέπει για τον τόπο, παραμερίζοντας την ως και τώρα λογική των προηγούμενων με συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Είναι καιρός πλέον κάποιος να αρχίσει να σπα "τα αυγά"....όποια κι αν είναι αυτά, όπου κι αν είναι, γιατί δεν χωρά άλλη στασιμότητα αυτός ο τόπος! Είναι έμπειρος και έχει αυτοπεποίθηση, δεν θα έχει περίοδο χάριτος και ότι καλό θα γίνεται θα το επικροτούμε όπως θα κρίνουμε και κάθε νωχεληκότητα και στασιμότητα σε καίρια θέματα!
Καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: