Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΑΛΟΠ

Ξεκίνησε και άλλο τηλεφωνικό γκάλοπ έμαθα για τον δήμο Κισάμου..αυτήν την φορά μάλιστα άκουσα ότι το πλήρωσε υποψήφιος...... 
Βέβαια ακόμα δεν μάθαμε τίποτα για το προηγούμενο ..αλλά μάλλον αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί τα αποτελέσματα -όσα ακούστηκαν στην πιάτσα- δεν ήταν τα αναμενόμενα για κάποιους!!!
Πάντως από μια πληροφορία που διέρρευσε έμαθα ότι στο προηγούμενο γκάλοπ η σειρά ήταν, με τα αρχικά για να σας μπερδέψω λίγο:
1ος Κ....
2ος Σ....
3ος Σ.... 
4ος Μ....
..ξέρω μπερδευτήκατε στα Σ .. έ και γω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: