Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ* ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Τέτοια υποβάθμιση στην ποιότητα ζωής μας δεν έχει ξαναγίνει! Όλες οι υπηρεσίες κλείνουν ή συρρικνώνονται σε ρυθμούς που είναι αδύνατον να τις παρακολουθήσουμε. Έτσι μετά την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΔΟΥ, την Πολεοδομία σειρά πήρε το ΙΚΑ που όχι μόνο θα κλείσει αλλά ούτε γραφείο εξυπηρέτησης θα αφήσουν, παρά τα παρακάλια του δήμου μας!!!!
Με καταλυτική ημερομηνία την Δευτέρα 16-12-2013 το ΙΚΑ μεταφέρετε στα Χανιά, δίχως αντίσταση δίχως αγώνα δίχως κουβέντα!!!

* Το είχα γράψει πριν από 2 μήνες και μου είπαν ότι διαδίδω φήμες, τώρα θέλω να μάθω τι θα πουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: