Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

«Πιστεύουμε ότι το θέμα έχει διάσταση πολιτική και νομική. Γι' αυτό καλούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη ΑΜΕΣΑ να αποφασίσει με τους κατά τόπους Αντιπεριφερειάρχες της Κρήτης για το Άνοιγμα ή το Κλείσιμο των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου αλλά ομοιόμορφα από το Καστέλι Κισάμου μέχρι τη Σητεία.
Σε αντίθετη περίπτωση αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό και προνομιακή μεταχείριση μεταξύ συναδέλφων και επιχειρήσεων στην Κρήτη».
Ο πρόεδρος του Εμποροικού Συλλόγου Ηρακλείου Μ. Κουμαντάκης ο οποίος από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε να παραμείνουν κλειστά χθες τα καταστήματα και να ανοίξουν 22 και 29 Δεκεμβρίου, επιτέθηκε στους εκπροσώπους των εμπόρων της Δυτικής Κρήτης «Οι ηγεσίες των Εμπόρων της Δυτικής Κρήτης είναι ανακόλουθες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: