Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στις 16.30 σήμερα θα συναντηθεί αντιπροσωπεία από τον Δήμο Κισάμου με τον υπουργό εσωτερικών κ. Μιχελάκη, για να ενημερώσουν τον υπουργό για τις καταστροφές που προκάλεσε "η βροχή" στης 3 του Δεκέμβρη στην Κίσαμο!!!
Αν και δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι καλεσμένοι στην σύσκεψη, από τον δήμο Κισάμου την αντιπροσωπεία απαρτίζουν, ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Πιτσιγαυδάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Κουμάκης και ο κ. Σταθάκης από την αντιπολίτευση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: