Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Έτσι πρέπει να είναι οι ποταμοί μας... και πρέπει να το συνηθίσουμε, άμα δεν μπορούμε να τους κρατούμε έτσι -ιδιαίτερα μέσα στην πόλη- τότε ας κάνουμε άλλη δουλειά. Πρόστιμα σε όσους καταπατούν και μπαζώνουν τις όχθες, και να καθαρίζονται 2 φορές τον χρόνο. Φυσικά τα καλάμια όταν τα κόβουμε από τις όχθες να τ΄απομακρύνουμε και όχι να τα (ξανα) τοποθετούμε εκεί.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν..... πάντως η "συντέλεια του κόσμου" δεν ήρθε όπως ήθελε ο αντιπεριφερειάρχης και κάτι άλλοι να μας την παρουσιάσουν, απλά κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους.
Αλλά αυτά συμβαίνουν ιδιαίτερα στην Κίσαμο χιλιάδες χρόνια τώρα και όταν μας τα θυμίζουν λέμε... ...περασμένα ξεχασμένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: