Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ

Τελικά δεν θα τοποθετήσουν τον παλιό χλοοτάπητα γύρω από το δημοτικό στάδιο Κισάμου, αλλά μάλλον θα τον μεταφέρουν στα σχολεία! Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση μιας και έτσι οι αυλές των σχολείων θα λειτουργήσουν σαν γήπεδα 5Χ5, ξεμπλοκάροντας κατά πολύ την λειτουργία του μοναδικού μας γηπέδου
Δυστυχώς το ξαναλέω για χιλιοστή φορά ..πάντα τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα..... και αν είχαμε την προνοητικότητα να σκεφτούμε νωρίτερα τι θα κάναμε το παλιό τάπητα, τότε ποιος στη χάρη μας.... τουλάχιστον 3 γήπεδα 5χ5 θα φτιάχναμε δίχως να πολυξοδευτούμε!
Πιστεύω με την αντικατάσταση του τάπητα, να φτιαχτεί και ο κανόνας λειτουργίας του γηπέδου... μιας και είναι δύσκολο ως απίθανο, να ξαναφτιάξουμε κάτι παρόμοιο στην γειτονιά μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: