Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ.

 ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ....
Η ομάδα παίζει εδώ και πολύ καιρό εκτός έδρας, όλα τα παιχνίδια και εν ολίγοις όλοι ξέρουμε γιατί και που οφείλεται.
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί στενοχωριούνται που η ομάδα δεν βρίσκεται στην φυσική της έδρα και πολλοί αγανακτούν που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδος, την διαδρομή ως το Μάλεμε.
Ο χλοοτάπητας βρίσκεται στα τελειώματα του και ως και το τέλος του χρόνου, ίσως και νωρίτερα, θα είναι έτοιμος προς παράδοση! Όμως αυτόματα γεννάται το ερώτημα; Είναι έτοιμο το δημοτικό στάδιο να δεχτεί τον Κισαμικό; Είναι έτοιμο και έγιναν όλα αυτά που θα έκαναν το γήπεδο ...γήπεδο; 
Πιστεύω ότι λιαν συντόμως θα μπουν και τ'άλλα απαραίτητα που χρειάζεται ... δημοσιογραφικά -ιατρείο-αλλά και το σπουδαιότερο να φτιαχτούν οι ετοιμόρροπες κερκίδες!!! Αλλιώς δεν έχει νόημα να ...ξαναγυρίσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: