Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Παράκαμψη Τοπολίων-Έλους
Έργο ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για ολόκληρο το νομό και τη χώρα μας.  Εκτός της προστασίας της ζωής των κατοίκων του δήμου μας θα προσφέρει προστασία και στους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται κάθε χρόνο για να επισκεφτούν μια από τις πλέον βραβευμένες παραλίες, αυτή της Ελαφονήσου.
Η στάση μας ως μείζονα αντιπολίτευση ήταν ευθύς εξαρχής ξεκάθαρη και σταθερή προς την ένταξη του σημαντικού αυτού έργου. Προτείναμε και ψηφίστηκε ο αποκλεισμός του δρόμου από το Δ.Σ. Μεταβήκαμε στο Ηράκλειο στο Περιφ. Συμβούλιο μαζί με κατοίκους μεταφέροντας την αγωνία και επιθυμία τους για άμεση ένταξη του έργου «Παράκαμψη Τοπολίων» ως μοναδική λύση. Μας δόθηκε ομόφωνη δέσμευση ότι αυτό θα γίνει. Ο κος Περιφερειάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτήν την επίσκεψή μας και στην δέσμευση του Περιφ. Συμβ. που φυσικά δεν μπορούσε και λόγο του χαρακτήρα του να μην την εκτελέσει, όπως κατηγορήθηκε από την συμπαιγνία της δημ. αρχής και άλλων παραγόντων, στο Δ.Σ. (Παρωδία) που έγινε στης 22-03-2013. Αυτό ήταν η συνέχεια της παλινωδίας της δημ. αρχής, που την μια έταζε σε Τοπόλια και Κατσοματάδο ότι δεν θα γίνει το έργο, γιατί με την αντιστήριξη των πρανών δεν θα υπάρχει πρόβλημα, την άλλη έκανε πως προχωρούσε το θέμα, μετά νόμιζε ότι δεν θα γίνει και προσπάθησε να τα φορτώσει στον κ. Περιφερειάρχη. Στο τέλος ήθελε να κάνει συνέντευξη τύπου μόνη της (η κα. Σκουλάκη ειδοποιήθηκε δυο ώρες πριν) και να το παρουσιάσει έργο δικό της. Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη και όλο το Περιφ. Συμβ. για τα έργα που εκτελεί και θα εκτελέσει στον Δήμο μας.
Υ.Σ Όπου αναφέρω δημοτική αρχή εννοώ την κυβερνώσα ομάδα και όχι το σύνολο της δημοτικής αρχής.                                                   
                  Με εκτίμηση
Σταθάκης Θεόδωρος
εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: