Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ......

Δηλαδή πως μπορεί να είναι κάποιος αναξιόπιστος ομιλητής άμα δεν τον ακούσεις. Μήπως τελικά είναι όλα φήμες και αντί να δούμε 3 συνδυασμούς που όλοι περιμέναμε στην γειτονιά μας... θα δούμε δυο, αλλά από αυτούς που δεν περιμένουμε να ενωθούν; Μπερδεμένα τα πράματα, πολύ μπερδεμένα! Και για όσους ρωτάνε κάνοντας ότι δεν ξέρουν τους 3 συνδυασμούς στην γειτονιά μας ας το καταλάβουν ότι ως τώρα μόνο η κυρία Φρόσω δεν θα είναι επικεφαλής κατά τ' άλλα όλα θα είναι ίδια....και λειψά!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάλλον η δεν ξέρεις η θέλεις να κρύψεις την αλήθεια?
Κανένας δεν είναι σίγουρος από τους υπάρχοντες , γιατί μέχρι τότε πολλά θα αλλάξουν!!!
Κάποιοι δεν θα τολμήσουν να κατέβουν , κάποιοι άλλοι θα κρυφτούν πολύ βαθιά και δεν θα έχουν την δυνατότητα να κατέβουν υποψήφιοι και γενικά σας περιμένουν πολλές μα πάρα πολλές εκπλήξεις.
Καλά να περνάτε στην Κίσαμο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

κάτι θα ξέρεις κι εσύ..αλλά εγώ είμαι σίγουρος πλέον γι΄αυτά που γράφω....Εκπλήξεις οι Καστελλάνοι κάθε τετραετία περιμένουν, αλλά πάντα μένουν με την μπουκάλα στο χέρι από την απογοήτευση..
Χαιρετίσματα από Κίσαμο

Ανώνυμος είπε...

Αναξιόπιστος συνομιλητής Γιάννη είναι αυτός όπου ότι και να συμφωνήσεις μαζί του ακομα και γραπτός,την άλλη στιγμή μπορεί να κάνει κωλοτούμπες.
Ξέχασες πριν δυόμισι χρόνια τον Γ.Κ.ο οποίος την μια μέρα γραπτός συμφώνησε ότι προσχωρεί με την ομάδα του σε ένα συνδιασμό ,και την άλλη προσχωρεί σε ένα άλλο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μην ξύνεις πληγές ..αυτός έφυγε και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ πια εδώ..τιμωρήθηκε... Όμως καλό είναι να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα ...κατά αρχάς ποιος ο λόγος του πρώτου ναι όταν υπάρχει από πίσω ένα σίγουρο όχι; Και όταν γράφω για κάτι το ξέρω πολύ καλά. Δεύτερον αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη γιατί κλείνονται ραντεβού; Και τρίτον με όλα αυτά ξέρετε ποιος θα βγει κερδισμένος ....