Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

3 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ

Τελικά 3 θα είναι οι συνδυασμοί που θα κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές για να διεκδικήσουν τον δήμο Κισάμου!!! Αν και είναι νωρίς ακόμα, αυτή φαίνεται ότι είναι η απόφαση των ως και σήμερα επικεφαλείς των ήδη υπαρχόντων συνδυασμών. Φυσικά ας κρατάμε μια "πισινή", αν και είναι δύσκολο να παρουσιαστεί εξ ουρανό άλλος Μεσσίας..... 
Οπότε μετά το τέλος των καλοκαιρινών "γιορτών" ας ετοιμασθούμε να ακούσουμε τις ανακοινώσεις των υποψηφίων....αλλά και τις στηρίξεις...από οτι έμαθα όλοι μαζεύουν υπογραφές!!!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά γιατί δεν γράφεις και ποιοι είναι αυτοί?
Ποια είναι η γυναίκα του ΣΥΡΙΖΑ?
Γιατί μας αφήνεις στην άγνοια?
Το θεωρείς σωστό αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Θ.Μ.είναι το όνομα της γυναίκας.