Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ;

Ένα εντελώς δωρεάν περιοδικό κυκλοφορεί στα Χανιά με τίτλο Gretavoice στις πολλές και πλούσιες σελίδες του φιλοξενεί στα αθλητικά την επιτυχία του Κισαμικού και γράφει ο αθλητικογράφος, ότι οι υποχρεώσεις πλέον της ομάδας του Καστελλιού είναι μεγάλες και μετά την αναζήτηση προπονητή η ομάδα ψάχνει και που θα την φιλοξενήσουν μιας και το δημοτικό γήπεδο της πόλης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση! 
Σε άλλη παράγραφο αναφέρει ότι οι διοικούντες με τον δήμο έχουν βρει τον χώρο που θα φτιαχτεί το νέο γήπεδο της πόλης.....

Με την ευχή μας λοιπόν, ο δήμος να κατασκευάσει νέο γήπεδο, βέβαια είμαι σίγουρος ότι στην δήμο μας δεν ξέρουν τίποτα, αλλά για να το γράφει ο έμπειρος αθλητικογράφος κάτι θα του ψιθύρισαν....για να τον ξεφορτωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: