Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Με 100 άτομα μόνο δεν μπορεί να συγκινηθεί η κυβέρνηση.... ούτε όταν ξεχνά το πανό και τ΄απαραίτητα εργαλεία..... Και επειδή κάποιοι θα παραξενευτούν η μάζωξη ήταν πολύ μικρή σε σχέση με τους κατοίκους της πόλης μας... αυτό αν μη τι άλλο θα πρέπει να μας προβληματίσει. Πολύ!!

Για να καταλάβετε τι υπόληψη μας έχουν δεν έπαιξε ούτε σαν είδηση στα ειδησιογραφικά σαιτ των Χανίων.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν πας στην δουλειά σου και ξεχνάς τα εργαλεία σου , καλά να πάθεις που θα πεινάσεις!!!!!!
Ήμασταν πάρα πολύ λίγοι , άξιοι της μοίρας μας και της καταστασής μας.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.
ΥΓ: Συγχαρητήρια στον Δεσπότη μας κ.κ. Αμφιλόχιο , ο Θεός να τον έχει καλά.
ΥΓ : Κάποιος θα βρεθεί να νοικιάσει τον χώρο , έτσι θα απαλύνει και λίγο ο πόνος του δημοτικού συμβούλου , έχω σίγουρες πληροφορίες.