Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ....

Καλεσμένους είχαμε σήμερα στην γειτονιά μας,- αμερόληπτο και καλό δημοσιογράφο- αλλά και κάμποσα κανάλια, για να ενημερωθούν σχετικά με τον αγώνα της επιτροπής για την ΔΟΥ και το Ειρηνοδικείο, μόνο που ξέχασαν να καλέσουν τους υποτιθέμενους φορείς αλλά και την αντιπολίτευση στην συνέντευξη.....Δεν πειράζει κύριοι θα την διαβάσετε αύριο την συνέντευξη στα Χανιώτικα Νέα .....ή θα την ακούσετε στα κανάλια, έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει και τίποτα. 
Για την ιστορία απών.... Εμπορικός σύλλογος, Μείζονα αντιπολίτευση, Ελάσσονα αντιπολίτευση.... τι χρειάζονται εξάλλου αυτοί..... η επιτροπή αγώνα παίζει και μπακότερμα.
Και για να μην χάσετε και τίποτα παρών ήταν η Νέα Τηλεόραση, το Κύδων αλλά και τα Χανιώτικα Νέα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά απορούν γιατί η κοινωνία και ο φορέας αδιαφορούν για τον Δήμο. Με τόσα ψέματα έχει απομείνει μόνο η συναλλαγή.

Κωστής Κουκουράκης είπε...

Στη συνέντευξη τύπου δημοσιογράφος ρώτησε γιατί απουσιάζουν η αντιπολίτευση και οι φορείς. Έλαβε την απάντηση ότι έχουν προσκληθεί.
Τελικά αλήθεια λένε μόνο καταλάθος.
Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με σοφή παροιμία "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".

Ανώνυμος είπε...

ναι έχουν δίκιο!!!!
Προσκλήθηκαν όλοι οι διεφθαρμένοι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής , που κοροιδευουν όλη την Κίσαμο και το μόνο που μπορούν είναι να κανονίζουν να τα παίρνουν με οποιαδήποτε τρόπο από τον δήμο να κανονίζουν ψηφαλάκια με εξυπηρετήσεις να πουλήσουν καμία γεώτρηση στον δήμο να βάζουν πλαστές υπογραφές και να εκδίδουν πλαστές άδειες να κάνουν συνδιαλαγές εις βάρος του δήμου γεμίζοντας την τσέπη τους να καλύπτουν ανθρώπους της μέγιστης παραβατικότητας και τελικά ΓΙΑΤΙ ακόμα τους έχουμε στο κεφάλι μας και δεν παίρνουμε μια βρεγμένη σανίδα να τους απολυταρίξουμε όξω από τον δήμο?