Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Και μετά κλαίμε εμείς που (κακώς) μας στέλνουν στα Χανιά.....δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι των Κυθήρων (περνούν στη Δ.Ο.Υ. Σπάρτης), της Ιεράπετρας και Σητείας (περνά στη Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου), της Μήλου (περνά στη Γ΄ Πειραιά), της Καρπάθου (περνά στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου), και των Καλύμνου και Λέρου (περνά στη Δ.Ο.Υ. Κω); 
Η μαγκιά λοιπόν ξεκινάει τώρα, και περιμένουμε να δούμε ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν θα φύγει τίποτα άλλο, αλλά και πώς θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι νέο για την πόλη μας. Το ότι καθημερινά κλαίμε για τα χάλια εκτός του ότι δεν συγκινεί κανένα, δεν δίνει......ανάπτυξη.
Πρώτη φορά στην ζωή μου συναντώ ανθρώπους να μας διαφεντεύουν και να μην έχουν άλλη κουβέντα να πουν εκτός από το ..λεφτά δεν υπάρχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: