Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΟΒ........

Τι γίνεται βρε με το ΤΕΟΒ στην Χρυσοσκαλίτισσα ....έχασα επεισόδια! Τι διαβάζω σήμερα στους Ν.Ο, ......κάποιοι χρωστούν πολλά και για να τα αποφύγουν αποφάσισαν να αλλάξουν το πρόεδρο του; Καλό αυτό....να το κάνουμε και στις τράπεζες..... και στην εφορία και όπου αλλού χρωστάμε.... καταγγέλλουμε τον πρόεδρο τον αλλάζουμε και δεν χρωστάμε τίποτις..... σωστό!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων Χρυσοσκαλίτισσας ή Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοσκαλίτισσας , βέβαια γιατί τα πράγματα είναι απλά , μεταφέρουμε νοοτροπίες του δεν πληρώνω και με καλύβουν για τους ψήφους , κλέβω νερό και είμαι μάγκας , κάνω παράνομες γεωτρήσεις έτσι ώστε να απαξιώσω τις δημόσιες και να κάνω εγώ την δουλειά μου και μετά οι άλλοι να έχουν την ανάγκη μου , ευκαιρία να βάλω Δ.Σ. που θα πέρνει ο καθένεας από 2.000 € και 30 € ανά συνεδρίαση να διορίσω δκούς μου υδρονομείς και υπαλλήλους ελεγχόμενους και χειραγογημένους και το τελικό να απαξιώσω την δημόσια περιουσία και να την πουλήσω σε ιδιώτη για να έχει το πολυτιμότερο αγαθό της Κρήτης τον χρυσό του μέλλοντος στα χέρια του , να μην υπάρχει δημόσιο νερό για να μπορεί η μεγάλη εταιρεία να φτιάξει το υβρυδικό της με της δικές της λιμνοδεξαμενές και και και ....αλλά "έχουν γνώση οι φύλακες"!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου και Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοσκαλίτισσας.

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι άλλο…..
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος παρέστη στην πρώτη εκδίκαση και δήλωσε παράσταση δικηγόρου από τον Δήμο υπέρ αυτών των κυρίων….
Δηλαδή ο Δήμος θα ξοδέψει δημόσιο χρήμα σε μια υπόθεση που δεν τον αφορά ,και εμπλέκεται στις εκλογές του ΤΟΕΒ υπέρ μιας εκ των δυο ομάδων.

Ανώνυμος είπε...

Η δέσμευση του Αντιδημάρχου έγινε χωρίς απόφαση οποιουδήποτε συλλογικού οργάνου που θα νομιμοποιούσε την πράξη του.
Εκ των υστέρων πήρε απόφαση κατά πλειοψηφία με την οικονομική επιτροπή.

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ………..
Ποιος είναι ο αντιδήμαρχος που δήθεν ενδιαφέρεται για την τυπική νομιμότητα στον ΤΟΕΒ, αλλά ο ίδιος παραβίαζε και παραβιάζει ασύστολα τον νόμο δίνοντας παράνομες άδειες ? ? ?