Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Τι συμβαίνει στο Ελαφονήσι; Κάτι πήρε το αυτί μου...οτι κατέβηκε κτηματική και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας...Αλήθεια είναι; Και τι άκουσε το αυτάκι μου... ανακαλέστηκε την άδεια λειτουργίας; Είναι δυνατόν; Τι στην καληώρα βρήκαν στα ψυγεία;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

¨εχει πολλά ο μπαξές , εκιά !!!!

Ανώνυμος είπε...

το ξήλωμα της γαλάζιας σημαίας έχει καμιά σχέση με τυχόν ανάλυση των υδάτων ?????

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν πιστεύω... μάλλον είναι κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

management κρίσης με οικολογική θεώρηση - παροχή δωρεάν λιπάσματος στους κέδρους - .. για να τα κονομήσουν... κάναν οικονομία στον αχόρταγο ..

Unknown είπε...

Γιάννη η παραλία Βουλισμένη Ελαφονησίου είναι μια και αδιαίρετη,σύμφωνα με τα ισχύοντα περιβαλλοντικά, αλλά και σε σχέση με τον κανονισμό γαλάζιας σημαίας πύργος, ναυαγοσώστης κ.τ.λ.
Η γαλάζια σημαία αφαιρέθηκε διότι διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων και σχετικά με την διαχείριση και την περιβαλλοντική προστασία.
Αυτοί έτσι που το πάνε θα χάσουμε την παραχώρηση της παραλίας οριστικά και αμετάκλητα.

4 Οκτωβρίου 2012 12:02 π.μ.