Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΙΣΗ....

Το γαρ πολύ της κρίσεως γεννά... εξοικονόμηση πόρων και στεφάνων! Λοιπόν, στην σημερινή κατάθεση στεφάνων σε κεφαλοχώρι της Μεσαράς τα στέφανα ήταν λίγα (λιτότητα είπαμε..) και οι καταθέτες κάμποσοι... Τι λέτε να έγινε; Με τρόπο ο τελετάρχης πήγε στο ηρώο 2 φορές και πήρε τρία την πρώτη και δύο τη δεύτερη στέφανα και τα κατέθεσαν οι επόμενοι...γράφουν τα Ηρακλειώτικα σάιτ.
Εμείς βέβαια κάναμε κάτι άλλο...φτιάξαμε τα στεφάνια...εκτός από δύο. Όλα τα υπόλοιπα τα έφτιαξαν και δεν αγοράστηκαν από τα ανθοπωλεία....που το πήραν κατάκαρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: