Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ


Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη βδομάδα η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία οι καταναλωτές που δεν θα λαμβάνουν την απόδειξη παροχής υπηρεσίας και εμπορεύματος, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό.
Έτσι από εδώ και πέρα τα καταστήματα θα υποχρεούνται να κόβουν απόδειξη έγκαιρα πριν δουν τους πελάτες να το βάζουν στα… πόδια χωρίς να πληρώσουν. Υπενθυμίζεται πως χωρίς την απόδειξη ότι φάτε και ότι πιείτε θεωρείται «κέρασμα» από το μαγαζί.
- Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν στο Καστελλάκι....τα κεράσματα θα έχουν την τιμητική τους.....από τούδε και πέρα. 
Εκτός αν εφαρμόσουν τις γνωστές συνταγές.... συγνώμη ακόμα δεν μας φέρανε την καινούργια ταμειακή μηχανή..... ή το χαρτί είναι λαδωμένο και δεν το γράφει η μηχανή περιμένω να μου στείλουν άλλο........

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και γιατί να κοπεί απόδειξη παρακαλώ; για να μην φύγει ο πελάτης (λέμε τώρα)

Εγώ λέω να μην κόβει κανένας αποδείξεις και να μην πατάει και κανείς στις Εφορίες από δω και στο εξής.

αν θέλει ο μαγαζάτορας ας κάνει μια μικρή έκπτωση στον πελάτη για το (χωρίς απόδειξη) έτσι ώστε να αυξηθεί και η πελατεία του γιατί αλλιώς ... κλάφτα και τον καφέ θα κόψουμε

αυτό πρέπει να γίνει.

Γιατί βλέπεις οι κυβερνώντες βρηκανε να φορολογήσουν τον καφέ τα τσιγάρα και τις τυρόπιτες...

Από κει θα βγάλουν βλέπετε....(!)

Αυτούς που ξεπλένανε δισεκατομμύρια στο εξωτερικό μέσω offshore τους άφησαν στο απυρόβλητο..

Οι Β(ο)λευτες πόσο αφορολόγητο έχουν ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ (το αποφεύγουν)...

για τέτοια πολιτικά καθίκια μιλάμε...

Να μην πληρώνει κανείς τίποτα σε φόρους λοιπόν να πάνε στο διάολο μια ώρα αρχύτερα...

αυτό τους αξίζει.